Tilaa Ihana

Uusimmassa numerossa

Syysnumero 4.8. Lehtipisteissä!

Lukijakilpailu

Mikä oli paras juttu Ihana-lehdessä? Millaisista aiheista haluaisit lukea Ihanan nettisivuilta? Kaikkien 17.9.2017 mennessä vastanneiden kesken arvomme ZIG Kurecolor-tussilajitelman.

Kurecolor-tussit

 

Alkoholipohjaisissa ZIG Kurecolor Fine & Brush -tusseissa on kaksi kärkeä: ohuemmalla kärjellä voi värittää pieniä alueita tai ääriviivoja. Kuminen joustava sivellinkärki sopii suuremmille pinnoille ja isompiin vetoihin.

Kurecolor Fina & Brush -tusseja on yhteensä 135 sävyä. Värittömän Blenderin avulla voit häivyttää ja sulauttaa värejä yhteen. Arvomme yhden Natural Colours -lajitelman, jossa on 12 sävyä. Lajitelman arvo on 43,90 €. Palkinnon lahjoittaa Sinelli.

 

Kesän 2/2017 lukijakilpailun palkintona arvoimme kolme Sharpie Stained -tekstiilitussisettiä. Palkinnot voitti Virpi Viinikka Kauhavalta, Kirsi Halonen Hämeenlinnasta ja Terttu Kaleva Helsingistä. Onnittelumme kaikille arvonnassa voittaneille!

Osallistu kilpailuun täyttämällä alla oleva lomake. Voit samalla tilata Ihanan uutiskirjeen, niin saat tietoa askartelun aihepiireistä, uutuuksista ja tarjouksista. 

 

Tilaa Ihana Uusimmassa numerossa Osta aiemmin ilmestyneet